Mijn schilderscarrière is begonnen als passie in het schildersvak. Met de 14 jaar ervaring achter de rug en een afgeronde schildersopleiding is de passie omgezet in een professionele carrière. De ervaring heb ik opgebouwd door schilderwerk te leveren voor vele particulieren door heel Nederland. Daarnaast heeft het werken als schilder bij verscheidene grote bedrijven Nuon (vestiging Utrecht & Amsterdam), ING (schilderwerk ter renovatie) en het werken als geselecteerde schilder bij de NATO (Den Haag) mij veel kennis en ervaring opgeleverd. Dit heeft geleidt tot het begin van een eigen schildersbedrijf waarmee ik deze ervaring wil uiten en uitstekend op maat schilderwerk wil leveren.
Natuurlijk ben ik op veel verschillende plekken in de Randstad en omgeving actief (geweest) met schilderwerk. Toch ligt mijn regionale focus vooral op schilderwerk in Utrecht en omgeving, omdat ik hier woon en dit dus mijn thuisbasis is van waaruit ik opereer. Utrecht is een erg mooie stad met een rijke cultuur, geschiedenis en gevarieerde omgevingen. Daarnaast is de stad ontzettend aan het groeien. Doordat ik door zo goed mogelijke kwaliteit schilderwerk aflever draag ik mijn steentje bij aan het mooi, onderhouden en netjes houden van het stadsbeeld van Utrecht.
VCA staat voor 'VGM Checklist Aannemers' (VGM = Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en het aantal ongelukken te verminderen bij werkzaamheden en/of werkplaatsen met 'verhoogd risico'. Zelf hecht ik natuurlijk erg veel waarde aan een veilige en gezonde werkomgeving, zowel voor u als voor mij. Om de klant te overtuigen dat ik hier ook daadwerkelijk zoveel mogelijk aan voldoe, ben ik VCA gecertificeerd.