Poemi Schilderwerken biedt u op maat schilderwerk dat tot in de puntjes is geperfectioneerd. Voor het binnenwerk wordt er verf op waterbasis gebruikt dat aan de laatste verfstandaarden voldoet. Deuren, muren, plafonds, kozijnen etc. worden allemaal perfect afgewerkt, zodat u optimaal van uw interieur kunt genieten.
Naast het schilderen van uw interieur biedt Poemi Schilderwerken ook de service om uw exterieur op te frissen. Voor het verven van muren, kozijnen, etc. wordt er gewoonlijk verf op oliebasis gebruikt die zorgt voor een goede dekking. Daarnaast wordt ook synthetische verf gebruikt, deze zorgt voor een glanzend resultaat van uw exterieur. Speciale services zoals beits voor hout en mineraalverf voor steen worden ook geboden.
Schilderwerk vereist het een en ander aan voorbereidend werk. Ook deze dienst wordt geboden door Poemi Schilderwerken. Het schuren van grote oppervlakken voor een optimaal resultaat, het leggen van glaswerk en het leggen van kitwerk wordt allemaal professioneel voor u gedaan als extra service.